OM OSS

ABOUT US

Riksorganisationen för fortbildning om Förintelsen samverkar och har en öppen dialog med myndigheter och aktörer inom civilsamhället för att öka förståelsen för och kunskapen om minoriteternas roll i samhället och gestalta deras ursprung. Verksamheten bedrivs med stöd från myndigheter samt fonder och stiftelser.

The Swedish National Organization for Holocaust Education works together with various public authorities and other instances in civic society to enhance understanding of and knowledge about the role of minorities in society and to reflect their origins. Our activities are supported by various authorities and foundations.

kansli@riksff.se

Riksorganisationen för fortbildning om Förintelsen

CONTACT US

kansli@riksff.se

The Swedish National Organization for Holocaust Education

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Accept